Renates poppen

***Lilababy verkoopt geen draagpoppen, draagdoeken of dragers meer***

De webshop heeft een kleine verandering ondergaan. Doeken en andere dragers zijn eruit. Wel zullen bij ons verkrijgbaar blijven de demonstratiepoppen, slingringen en kleurboeken, naast wat andere kleine dingen.

Vandaag zijn we begonnen met het toevoegen van de demonstratiepoppen van Renate. Fantastische demonstratiepoppen met de hand verzwaard op de juiste plekken. Daarnaast hebben de draagpoppen schijven bij de schouders en heupen zodat ze dezelfde houding als een baby kunnen aannemen. Onze eigen ervaringen met deze poppen zijn goed, je koopt kwaliteit met een pop van Renate.

Ze zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, dragen, masseren, borstvoeding etc. De poppen die nu in de webwinkel staan zijn voornamelijk bruikbaar als draagpop. Neem gerust contact op als u een wens heeft voor een pop en deze niet kan vinden op onze website.

Na bestelling en betaling verzend Renate de pop rechtstreeks naar de klant voor ons.  Daarnaast is het mogelijk om een grote bestelling via ons te bestellen als we op een bijeenkomst of evenement aanwezig zijn. Dat scheelt verzendkosten!

En nog even een plaatje van de poppen uiteraard!