Informatieve website dragen van kindjes

We hebben de handen ineengeslagen om informatie rondom dragen beter bereikbaar te maken!

Informatie, artikelen, links en studies over dragen zijn op de website op 1 plek verzameld. We streven naar Nederlands talige informatie en Nederlandse informatie uit onderzoeken, maar zolang daar niet veel van voorhanden is zullen we ook regelmatig artikelen en verwijzingen in het Engels en Duits doen.

Het is belangrijk dat er vooral juiste informatie over het dragen van baby’s in het algemeen en op grotere schaal beschikbaar komt. Er zijn nogal wat fabels aangaande dragen die rondgaan in de wereld en dat doet af aan het plezier, het nut en de voordelen dat dragen kan bieden.

Het doel van deze website is een informatie bron te zijn voor niet dragende ouders die informatie zoeken, dragende ouders en professionals die op wat voor manier dan ook meer achtergrond informatie zoeken over het dragen van kinderen.

We werken er al enkele maanden aan en zijn erg blij nu eindelijk online te kunnen gaan. Voor nu is dit een basis om mee te starten. We gaan onze website zeker flink uit bouwen in de zeer nabije toekomst!

Caroline, Tamara, Annelies, Rianne en Kirsten