De eerste Lilababy Draagdoekparty

divers 068

Afgelopen zondag was het dan zover. De eerste draagdoek party. Het spektakel vond plaats in Heerhugowaard. Nogal een eind weg van Enschede waar Lilababy gevestigd is. Ik heb dus maar met mijn oudste zoon overnacht in Amsterdam bij een vriendin.

Mijn zoon bleef lekker een dagje bij die vriendin en mocht mee naar Artis. Ze gingen met de tram heen. Een hele belevenis voor hem, want wij hebben in Enschede geen trams. Het was heerlijk weer dus hij heeft een topdag gehad!

Ik ging op weg naar Heerhugowaard. Om 9.30 arriveerde ik. Gelijk alles uitgepakt en uitgestald. Daarna even heerlijk gekletst met de gastvrouw en gastheer. En toen kon het feest losbarsten. Iedereen kwam met lekkere zelfgemaakte taart of lunch dingen. Zo’n party is niet echt goed voor mijn lijn.

Tijdens het taart eten heb ik een praatje gehouden over dragen, alle doeken gedemonstreerd en vragen beantwoord. Daarna uiteraard een lekker taartje geprobeerd. Vervolgens bijna non stop gepraat over doeken, gevoeld aan doeken, doeken/ringen/Huggalugs verkocht. Tussendoor ook nog diverse knoopwijzen gedemonstreerd. Wel een pauze kunnen maken met de lunch. Al net zo lekker als de taart.

divers 071Rond 3 uur moest ik echt op huis aan. Snel alles weer ingeladen, zoon opgepikt in Amsterdam en naar huis gereden. Daar kwam ik even voor 18.00 aan. Moe maar voldaan na een dag met leuke mensen en lieve kindjes.

Conclusie: het was een groot succes! Voor herhaling vatbaar. En dus gaan we van Lilababy op 17 mei naar Alkmaar voor een 2de draagdoek party!

 

 

 

 
divers 073Voor info over hoe je een party kunt houden bij jou thuis of aanmelden voor de party in Alkmaar kun je contact met Lilababy opnemen via het contactformulier op www.lilababy.nl.